Πιο ευχάριστο μικροκλίμα για το σπίτι σας

 

  • Καμία δυσάρεστη οσμή
  • Προστασία από τις αλλεργίες
  • Όλα τα μικροσωματίδια έξω από το σπίτι

 

Με μία σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk όλες οι δυσάρεστες οσμές και τα μικροσωματίδια διοχετεύονται έξω από το σπίτι.

Η σκόνη υπάρχει πολύ πριν γίνει ορατή. Εμείς εισπνέουμε σωματίδια σκόνης από το περιβάλλον μας, ακόμα και όταν το δωμάτιο έχει μόλις καθαριστεί με ηλεκτρική σκούπα. Ένας από τους λόγους είναι ότι οι κοινές ηλεκτρικές σκούπες αποβάλλουν ξανά στο χώρο μέρος της σκόνης που συλλέγουν.

 

Η σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk αφαιρεί εντελώς τη σκόνη από το χώρο και την τοποθετεί σε έναν μεγάλο, «απομακρυσμένο» κάδο, ενώ ο αέρας που βγαίνει από τη σκούπα οδηγείται έξω από το σπίτι, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα μικροσωματίδια διοχετεύονται σε εξωτερικούς χώρους.

 

 Αποτελεσματικός καθαρισμός της τρίχας των κατοικίδιων ζώων και καταπολέμηση των αλλεργιών

 Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συχνά συνιστάται η σκούπα κεντρικής εγκατάστασης σε άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Όχι μόνο αφήνει χώρους χωρίς σκόνη και εντελώς καθαρούς, αλλά μπορεί επίσης να μαζέψει τις τρίχες των κατοικίδιων ζώων και να μειώσει τις επιπτώσεις των αλλεργιογόνων παραγόντων.

 

Η σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk λύνει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα. Οι οσμές απομακρύνονται από το χώρο, καθώς οι τρίχες του σκύλου και της γάτας απορροφώνται αποτελεσματικά. Ο αέρας φιλτράρεται και αποβάλλεται στον εξωτερικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ευχάριστο κλίμα εσωτερικού χώρου για όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Ο καθαρότερος αέρας βοηθά επίσης στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των ατόμων που πάσχουν από αλλεργίες.

 

 

Υπολογήσιμα οφέλη για τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες

Μελέτες της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Davis της Καλιφόρνια έδειξαν ότι μία σκούπα κεντρικής εγκατάστασης παρέχει υπολογήσιμα οφέλη για τα άτομα που πάσχουν από αλλεργίες.

 

Το δυσάρεστο κλίμα εσωτερικού χώρου είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα για όσους υποφέρουν από αλλεργίες. Συχνά συνιστάται μία σκούπα κεντρικής εγκατάστασης και πρόσφατα το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια διερεύνησε κατά πόσον πραγματικά μία σκούπα κεντρικής εγκατάστασης βοηθά στην αντιμετώπιση του προβλήματος.

 

 
Οι συνηθισμένες ηλεκτρικές σκούπες σπρώχνουν τον αέρα και τη σκόνη ξανά μέσα στο χώρο. Μία σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk  απομακρύνει τη σκόνη, τα μικροσωματίδια και τη γύρη στο εξωτερικό περιβάλλον και συνεπώς ωφελεί όσους υποφέρουν από αλλεργίες.
 

 Το καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα αποκτά μια εντελώς νέα έννοια

Αυτή η αποτελεσματική μορφή καθαρισμού δεν αφαιρεί απλά τη σκόνη, αλλά την  απομακρύνει τελείως από το χώρο και τη συλλέγει στην κεντρική μονάδα απορρόφησης, η οποία βρίσκεται σε έναν απομακρυσμένο χώρο, όπως το γκαράζ, το πατάρι ή το υπόγειο. 

 

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εγκαταστήσετε τη σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk, έτσι ώστε να πετύχετε έναν διακριτικό και αποτελεσματικό καθαρισμό χωρίς μικροσωματίδια και δυσάρεστες οσμές.