Εργονομικό καθάρισμα

  • Εύκολο καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα, χωρίς το βάρος της μηχανής

Με τη νέα σας ηλεκτρική σκούπα οι σκάλες παύουν να αποτελούν πρόβλημα. Το αποτέλεσμα της χρήσης μίας σκούπας κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk είναι η ευκολία σας: δεν χρειάζεται πλέον να σέρνετε γύρω-γύρω στο σπίτι ένα βαρύ και δύσχρηστο μηχάνημα, ενώ είναι πια εύκολο να καθαρίζετε τις γωνίες, να ανεβοκατεβαίνετε τις σκάλες, αλλά και να καθαρίζετε σε οποιοδήποτε ύψος χωρίς να σηκώνετε βάρος.

 
Με τη σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk είναι σαν να έχετε μία αόρατη ηλεκτρική σκούπα, γιατί σχεδόν δεν μπορείτε να τη δείτε ή να την ακούσετε. Η έλλειψη θορύβου, ειδικότερα, είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα, καθώς μπορείτε να ακούτε το τηλέφωνο όταν χτυπάει, να ακούτε μουσική και να παρακολουθείτε τηλεόραση. Μπορείτε λοιπόν να καθαρίσετε χωρίς να διαταραχθούν οι υπόλοιπες δραστηριότητες της οικογένειας. 

Μεγαλύτερη εργονομία

Οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε μια-δυο ώρες κάθε μήνα καθαρίζοντας με ηλεκτρική σκούπα. Έτσι, είναι λογικό  να εξετάζουμε τον τρόπο που κινούμαστε, σκύβουμε και στεκόμαστε, ενώ καθαρίζουμε. Οι χειρολαβές μιας σκούπας κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk έχουν μαλακή επίστρωση από καουτσούκ με ευχάριστη υφή και είναι εργονομικές. Ο τηλεσκοπικός σωλήνας ρυθμίζεται εύκολα για να ταιριάζει στο ύψος σας. Ο εύκαμπτος σωλήνας είναι ελαφρύς και εύχρηστος – πολύ πιο εύχρηστος από το να σέρνετε γύρω-γύρω το βάρος μιας συμβατικής ηλεκτρικής σκούπας.