Εγκατάσταση

"... δεν απαιτείται τεχνική εξειδίκευση" - ακόμη και σε υφιστάμενες κατοικίες

Οποιοσδήποτε μπορεί να τοποθετήσει μια σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk στο σπίτι του, χωρίς να απαιτούνται ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Ανάλογα με τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας, υπάρχουν διάφορες επιλογές για την τοποθέτηση της σκούπας κεντρικής εγκατάστασης.  Οι είσοδοι αναρρόφησης «πρίζες» τοποθετούνται με διακριτικό τρόπο, συχνά σε σοβατεπί, έτσι ώστε ο εύκαμπτος σωλήνας μήκους 9 μέτρων να επιτρέπει την πρόσβαση ακόμα και  στο μακρινότερο σημείο του σπιτιού.Ο κεντρικός κάδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς σακούλα συλλογής σκόνης. Η σκόνη ρέει μέσα στον κάδο με τόσο μεγάλη ταχύτητα, ώστε τα σωματίδια να συμπιέζονται και να μην μπορούν να διαφύγουν. Το φίλτρο στη σκούπα κεντρικής εγκατάστασης έχει πολύ μεγάλη επιφάνεια, η οποία εξασφαλίζει τέλεια ροη αέρα.

 
Η εγκατάσταση των μοντέλων Nilfisk RRC (Radio Remote Control)  είναι ακόμη πιο εύκολη.
 

 

Μονάδας απορρόφησης
Η μονάδα απορρόφησης μπορεί να τοποθετηθεί  οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, ενώ η πρόσβαση σε αυτήν απαιτείται μόνο μια-δυο φορές το χρόνο.
Σημείωση: Η εξαγωγή αέρα από την μονάδας απορρόφησης πρέπει ιδανικά να κατευθύνετε  έξω από τους χώρους της κατοικίας.
 
 
1. Γκαράζ
2. Σοφίτα
3. Ψηλά ντουλάπια
4. Υπόγειο
 
 
Σύστημα σωληνώσεων
Η διακριτική τοποθέτηση είναι πάντα δυνατή, καθώς οι σωλήνες που απαιτούνται για μια σκούπα κεντρικής εγκατάστασης μπορούν να τοποθετηθούν σε πολλά σημεία του σπιτιού:
 
• Σοφίτα
• Κάτω από μαρκίζες
• Ψηλά ντουλάπια
• Αεραγωγοί / παλιές καπνοδόχοι
• Σοβατεπί ντουλαπιών κουζίνας / βοηθητικού χώρου για το πλύσιμο των πιάτων
• Οροφές υπογείων
 
Σύνδεση του συστήματος
Όλοι οι σωλήνες συναρμολογούνται γρήγορα και αποτελεσματικά με τη χρήση μιας ειδικής κόλλας, η οποία εξασφαλίζει μια ισχυρή και αεροστεγή σφράγιση, σχεδόν σαν ένα είδος συγκόλλησης. Βίδες χρειάζονται μόνο για τις υποδοχές και τα απορροφητικά σοβατεπί. Ξεκινήστε με την εγκατάσταση της μονάδας απορρόφησης και συνεχίστε με την τοποθέτηση των υποδοχών.