Τέλος στις οσμές από κατοικίδια ζώα

"Οι σκούπες κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk είναι ιδανικές αν υπάρχουν στο σπίτι κατοικίδια ζώα."

Οι σκούπες κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk είναι η ιδανική λύση αν υπάρχουν στο σπίτι κατοικίδια ζώα. Το τρίχωμα των ζώων περιέχει λανολίνη, η οποία, όταν θερμαίνεται σε μια συνηθισμένη ηλεκτρική σκούπα, αναδίδει μία δυσάρεστη οσμή.
 
Η σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk λύνει αυτό το πρόβλημα μια για πάντα. Οι οσμές απομακρύνονται από το χώρο, καθώς οι τρίχες του σκύλου και της γάτας απορροφώνται αποτελεσματικά. Ο αέρας φιλτράρεται και αποβάλλεται στον εξωτερικό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο ευχάριστο κλίμα εσωτερικού χώρου για όλους τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Ο καθαρότερος αέρας βοηθά επίσης στην ανακούφιση των συμπτωμάτων των ατόμων που πάσχουν από αλλεργίες.
 
Οι συνηθισμένες ηλεκτρικές σκούπες μπορεί να δημιουργήσουν μία δυσάρεστη οσμή, εξαιτίας του ότι ο κινητήρας θερμαίνει τη σακούλα συλλογής σκόνης. Μία σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk δεν δημιουργεί τέτοιες οσμές στο σπίτι, καθώς η σκόνη και οι ρύποι συλλέγονται μέσα στον σφραγισμένο κάδο, που βρίσκεται μακριά από το ακροφύσιο και το σωλήνα. Το άδειασμα του κάδου είναι εύκολο και απαιτείται μόνο μια-δυο φορές το χρόνο!
 
 

 Ούτε ίχνος σκόνης και δυσάρεστης οσμής

 

Χρησιμοποιώντας μία σκούπα κεντρικής εγκατάστασης Nilfisk δεν βρισκόμαστε καν στον ίδιο χώρο με τον κινητήρα της και δεν δεχόμαστε τυχόν παρενέργειες από τη θερμότητά του. Επιπλέον, μια σκούπα κεντρικής εγκατάστασης δεν αφήνει πίσω ίχνος σκόνης. Όλη η σκόνη και οι ρύποι μεταφέρονται μέσω των σωληνώσεων στο στόμιο εξαερισμού που βρίσκεται σε έναν από τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού, πράγμα που σημαίνει ότι όλη η σκόνη και οι οσμές που βγαίνουν από τη σκούπα αποβάλλονται έξω από το σπίτι αμέσως μετά το φιλτράρισμα.