Σχετικά με τα καταναλωτικά πλυστικά μηχανήματα

 
 
Κάνοντας ευκολότερο και χωρίς θόρυβο τον καθαρισμό στο σπίτι …
 
Το όνομα Nilfisk είναι η εγγύηση σας για την ποιότητα των προϊόντων μας. Κατασκευάζονται χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα και ταιριάζουν σε όλες τις απαιτήσεις καθαρισμού σας.
 

 

Η γκάμα των πλυστικών Nilfisk προσφέρει μηχανήματα για κάθε είδους εργασίες καθαρισμού γύρω από το σπίτι. Από την σειρά  Compact  για αυτούς που θέλουν ένα βασικό μηχάνημα  για περιοδική χρήση, μέχρι την σειρά  Pro που μπορεί να ανταποκριθεί με ημι-επαγγελματικά καθήκοντα.

 

Ποια είναι η σωστή επιλογή για σας ...;

 

 
Σειρά προϊόντων
Το εύρος πίεσης έχει σχεδιαστεί για εσάς που θέλετε ευελιξία, δύναμη και υψηλή αποτελεσματικότητα καθαρισμού. Επίσης παρέχονται πρωτοποριακές βάσεις τοίχου, ανέμες, ακροφύσια και ρυθμιζόμενη πίεση ανάλογα με το μοντέλο. Πρόσθετα εξαρτήματα σας δίνουν τη δυνατότητα να δώσετε λύσεις σε εργασίες καθαρισμού κερδίζοντας χρόνο και προσπάθεια.

 

 
Η Γκάμα μας χωρίζετε σε 3 κατηγορίες προϊόντων:
 
Η σειρά COMPACT είναι η τέλεια επιλογή αν χρειάζεστε ένα εύχρηστο πλυστικό μηχάνημα υψηλής  πίεσης για τις πιο κοινές εργασίες καθαρισμού.
Τα μοντέλα C 120 είναι ισχυρές  και αποτελεσματικές πλυστικές μηχανές με επιδόσεις στα 120 bar. Ιδανικά για μικρότερες κατοικίες και τον καθαρισμό του οχήματος σας . Όλα τα μοντέλα της σειράς Compact διατίθεται με ταχυσύνδεσμο μεταξύ του σωλήνα και της χειρολαβής υψηλής πίεσης, καθώς και με ακροφύσια τύπου Click&Clean για την εύκολη αλλαγή τους . Η κάθετη σχεδίαση και οι φαρδιοί τροχοί  τα καθιστούν  ιδιαίτερα ευκίνητα. Επιπλέον, μπορούν να αποθηκευτούν στον τοίχο με ένα ειδικό άγκιστρο τοίχου για εξοικονόμηση χώρου. Αποτελούν την τέλεια επιλογή για πρώτο μηχάνημα καθαρισμού ή για συμπληρωματικό σε ένα πιο σύνθετο μηχάνημα.
 
 
 Η σειρά EXCELLENT είναι η μεσαία  μας σειρά   Καταναλωτικών Πλυστικών Μηχανημάτων. Μία σειρά ιδανική για απαιτητικές εργασίες καθαρισμού στο σπίτι. Το υψηλό επίπεδο απόδοσης των 130 και 140 bar παρέχει αρκετή δύναμη καθαρισμού  για να ανταπεξέλθει σε κάθε βρωμιά σε οποιαδήποτε επιφάνεια.Μπορούν να λειτουργήσουν και ως ημι-σταθερές μονάδες χρησιμοποιώντας ένα ειδικό στήριγμα τοίχου που επιτρέπει την επιτοίχια ανάρτηση τους. Η υψηλή ευελιξία και εργονομική σχεδίαση, σε συνδυασμό με την εξαιρετική απόδοση και τα πρακτικά χαρακτηριστικά, συνθέτουν ένα ισχυρό πλυστικό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης, ιδανικό για όλες τις  εργασίες καθαρισμού γύρω από το σπίτι και το αυτοκίνητο.
 
 

Η σειρά  PRO είναι η κορυφαία  μας σειρά   Καταναλωτικών Πλυστικών Μηχανημάτων. Δουλεύοντας με επίπεδα πίεσης των 150 και 160 bar, μπορείτε να απομακρύνετε γρήγορα οποιουσδήποτε ρύπους όσο σκληροί και αν είναι αυτοί. Για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, τα μοντέλα Pro διαθέτουν λάστιχα υψηλής πίεσης με συρματοχαλύβδινη ενίσχυση, ανοξείδωτα πιστόνια, μπρούτζινη κεφαλή  και στιβαρή σχεδίαση. Τέλειο εργαλείο καθαρισμού για σκάφη, ρυμουλκά, πισίνες και φυσικά μεγάλες επιφάνειες, όπως δρόμους.