Για την Στέγη

 

Ένα σύστημα που επιτρέπει τον ασφαλή και εύκολο καθαρισμό σε δυσπρόσιτες περιοχές όπως στέγες και τοιχοποιία.
 

 Η προέκταση καθαρισμού Nilfisk είναι μια συνολική λύση καθαρισμού για στέγες και τοίχους κατοικιών και άλλες δυσπρόσιτες περιοχές όπου χρειάζεται να καθαριστούν.

 
Σχεδιασμένο ως ένα αξεσουάρ για πλυστικά υψηλής πίεσης νερού και με μία ειδικά εξελιγμένη παροχή απορρυπαντικού , σας επιτρέπει να κάνετε γενικό εξωτερικό καθαρισμό του σπιτιού  χωρίς να χρειάζεται να εγκαταλείψετε το έδαφος . Αυτό το ειδικό αξεσουάρ είναι κατάλληλο για τα περισσότερα σπίτια και διαμερίσματα και αυτό σημαίνει ότι το σημαντικό αυτό έργο μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται να προσλάβετε επαγγελματίες ειδικούς να κάνουν τη δουλειά.
 
Ο τακτικός καθαρισμός του εξωτερικού του σπιτιού σας  συνιστάται για να αφαιρέσετε τη συσσωρευμένη βρωμιά και άλλα υλικά που παράγονται από αυτή και μπορεί να έχουν αρνητικές επιπτώσεις για τα υλικά κατασκευής του καθώς και την οπτική εμφάνιση του κτιρίου. Η λύση της  Nilfisk επιτρέπει αυτό το έργο να  μπορεί εύκολα  να εκτελεστεί σε κτίρια ενός ορόφου γρήγορα , εύκολα και με ασφάλεια.
 
 
Η μονάδα αποτελείται από μια τηλεσκοπική λόγχη που εκτείνεται σε μέγιστο μήκος 4,2 μέτρα. Το ειδικό μεταλλικό ακροφύσιο  τύπου  Jet  μπορεί να  εκτινάξει αποτελεσματικά την δέσμη νερού μέχρι το ύψος των 11 μέτρων , δίνοντας μια συνολική έκταση εργασίας μέχρι 15 μέτρα. Επίσης το σύστημα μπορεί να ψεκάσει ένα φιλμ χαμηλής πίεσης με αφρό επάνω σε κεραμοσκεπές το οποίο διαλύει την βρωμιά. Ο αφρός αυτός θα ξεπλυθεί φυσικά με την βροχή που θα παρασύρει και την βρωμιά και στη συνέχεια αφήνει την καθαρή οροφή.
 
  •  Ύψος εργασίας του μέχρι και 15 μέτρα.
  • Click & Clean γρήγορο σύστημα για σύνδεση και αποσύνδεση των εξαρτημάτων επιτρέπουν την ταχεία αλλαγή μεταξύ του ακροφυσίου αφρού και της βούρτσας.
  • Το ακροφύσιο μπορεί να εργαστεί σε γωνίες μέχρι 45 ° για να καθαρίσετε και τις πιο δυσπρόσιτες δύσκολο να φθάσουν στις θέσεις.
  • Το εξάρτημα βούρτσας επιτρέπει την έκπλυση επιφανειών μια  επιπλέον λειτουργία.
  • Η δόση του απορρυπαντικού  μπορεί να ρυθμιστεί.
  • Περιλαμβάνονται 4 διαφορετικά ακροφύσια  για χρήση με την υψηλή πίεση νερού και του απορρυπαντικού.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες εφαρμογές καθαρισμού , όπως τροχόσπιτα , θερμοκήπια , κλπ.

 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πλυστικά μηχανήματα πίεσης της Nilfisk που έχουν σύστημα  Click & Clean για γρήγορη σύνδεση για την λόγχη και τον εύκαμπτο σωλήνα.Για τα άλλα μοντέλα ένας προσαρμογέας είναι διαθέσιμος.